avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort fara bunuri comune si copii
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort fara bunuri comune si copii

Buna.Am si eu o intrebare.O casatorie de 8 luni in prezent,fara bunuri comune dobandite dupa nunta si fara copii se poate termina cu un divort rapid?adica divortul sa nu dureze 2-3 luni!trebuie sa specific ca una din parti nu e de acord cu divortul!Am apelat la un avocat,care mi-a spus ca dupa 8 luni de casnicie e mai dificil divortul!Nu am inteles de ce!

Multumesc anticipat.

Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:27, 4 Mai 2009
Puteti divorta fara probleme.
Oricum, chiar daca "jumatatea" era de acord tot nu puteati divorta prin consimtamant pentru ca nu a trecut un an de la data incheierii casatoriei.
Ca si timp, dureaza cam cat nu va doriti: 2-3 luni! :((
Ultima modificare: Luni, 4 Mai 2009
ContSters53919, utilizator
rugati-l pe avocatul care v-a dat acea informatie(cu cele 8 luni)sa va spuna de unde a scos-o....:confused: Din pacate divortul poate dura 2-3 luni sau si mai mult, depinde de mai multi factori...;)
Pana la termenul de judecata e greu sa stiti daca e simplu sau usor divortul.
Se poate si in 2 luni termina procesul daca nu prindeti vacanta judecatoreasca.

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat dureaza un partaj? matican matican Sotia poate sa baga divortul fara mine ? Eu vreau sa pastrez apartamentul si trebuie sa ii dau banii, partea ei , dar am nevoie de timp ca sa fac rost de ei! ... (vezi toată discuția)
Divort fara copi Alinuta Cosmi Alinuta Cosmi Buna ziua as avea si eu cateva intrebari despre divort.Sunt casatorita din anul 2014 durata casniciei mele a fost doar de un an pana in 2015 cand sotul ma ... (vezi toată discuția)
Durata proces Mia4 Mia4 Buna seara . Cam cât durează un proces pentru contestație executare silită? Multumesc! (vezi toată discuția)