avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cat dureaza un partaj?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cat dureaza un partaj?

Sotia poate sa baga divortul fara mine ?
Eu vreau sa pastrez apartamentul si trebuie sa ii dau banii, partea ei , dar am nevoie de timp ca sa fac rost de ei! Cam cat poate dura un proces de divort !
Cel mai recent răspuns: matican , utilizator 21:47, 4 August 2009
Daca sunteti amandoi de acord cu divotul si nu au rezultat copii se termina la doua tremene(propuneti proba cu martori -unul de fiecare ) si gata.
daca nu aveti copii minori si sunteti de comun acord divortul poate dura cel mult doua luni .
daca nu , dureaza mai mult .
in privinta partajului, sunt mai multe aspecte de luat in considerare , dupa cum este vorba de bunuri proprii sau bunuri in devalmasie .
consultati un avocat .
Depinde cat ati vrea sa dureze procesul de divort.
Daca nu ar fi o durata de timp prea exagerata se poate atinge.
Doar ca o sa aveti nevoie de avocat care sa stie ce are de facut.

avocat Claudiu Lascoschi
Nu avem copii impreuna si eu vreau sa dureze cat mai mult procesul ca sa fac rost de banii ca sa ii dau pe jumatate de apartament, daca eu nu semnez divortul dureaza mai mult ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort fara bunuri comune si copii Deea_22 Deea_22 Buna.Am si eu o intrebare.O casatorie de 8 luni in prezent,fara bunuri comune dobandite dupa nunta si fara copii se poate termina cu un divort rapid?adica ... (vezi toată discuția)
Divort fara copi Alinuta Cosmi Alinuta Cosmi Buna ziua as avea si eu cateva intrebari despre divort.Sunt casatorita din anul 2014 durata casniciei mele a fost doar de un an pana in 2015 cand sotul ma ... (vezi toată discuția)
Achizitie bunuri dupa introducerea actiunii de divort organiz3rul organiz3rul buna ziua. sunt in plin divort, destul de \"zgomotos\" cu sotia si vreau sa-mi achizitionez un apartament. banii ptr apartament sunt o parte donati de mama si ... (vezi toată discuția)