avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Document care atesta domiciliul
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Document care atesta domiciliul

Carei autoritati ma pot adresa pentru a solicita un document in baza caruia se atesta adresa mea de domiciliu in Romania?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:25, 15 Aprilie 2019
Prin “actul cu care se face dovada adresei de domiciliu sau de reşedinţă” se înţelege
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de identitate la 14 ani hilda47 hilda47 Buna ziua ! As dori sa intreb daca mama are o anumita adresa in cartea de identitate iar pt fiica sa de 14 ani , nu are posibilitatea sa faca declaratia de ... (vezi toată discuția)
Eliberarea cartii de identitate provizorii cetatenilor romani cu domiciliul in strainatate, care locuiesc temporar in romania Ares-3 Ares-3 [b]Documente necesare[/b] - cererea pentru eliberarea actului de identitate cetatenilor români cu domiciliul în strainatate si resedinta în România; - ... (vezi toată discuția)
Ce acte imi trebuiesc pt. luarea in spatiu a unei persoane? valy_ungur valy_ungur [b] Buna seara ! Doresc sa o iau pe mama mea in spatiu dar nu stiu unde sa merg si ce acte imi trebuiesc.... Vreau sa-i schimb si buletinul cu noua ... (vezi toată discuția)