avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie

Buna ziua tatăl meu este pensionat din 2011 cu gradul 2 luna trecută medicul la trecut la gradul 1 cu drept de însoțitor pe decizie arată ca însoțitorul poate lua 347 RON. Cum se face ca ia venit pensia micșorată cu 27 de RON și nici un leu in plus tatălui meu stand la pat cu tubul de oxigen și trecut cu gradul 1 de handicap. Menționez ca pana acum ii intrau bani pe card 670 iar astăzi iau venit la posta 640. Puteți sa m-a ajutați nu știu unde sa m-a adresez mulțumesc

Alte discuții în legătură

In ce conditii poti fi insotitor persoane cu handicap danmathias danmathias Buna ziua, Am bunicul la pat. cu insuficienta respiratorie, si aparat de oxigen. Tatal meu il ingrijeste, are si cancer prostatic. Tatal meu a depus actele ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate imaghiar imaghiar Soacra mea locuiește împreună cu bunul din fii în locuința proprie și este pensionară la limită de vârstă dar are și o pensie de handicap,având un ... (vezi toată discuția)
Drepturile pacientului asigurat magdafloasiu magdafloasiu Buna ziua, in prezent sunt in pensie de boala gradul II si cu idemnizatie pentru handicap mediu. In mod normal, as avea gratuitate la toate serviciile ... (vezi toată discuția)