avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... In ce conditii poti fi insotitor persoane cu handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

In ce conditii poti fi insotitor persoane cu handicap

Buna ziua, Am bunicul la pat. cu insuficienta respiratorie, si aparat de oxigen. Tatal meu il ingrijeste, are si cancer prostatic. Tatal meu a depus actele pentru handicap si insotitor- el este pensionat pe caz de boala grad 3. Are dreptul de a fi insotitor? MUltumec.

Alte discuții în legătură

Bună ziua, doresc să primesc un răspuns în următoarea problemă: ... dana_poso dana_poso Bună ziua, doresc să primesc un răspuns în următoarea problemă: Soțul meu in vârstă de 56 de ani,este bolnav de trei ani,de HTAgrd 3,risc ... (vezi toată discuția)
Cum sa procedez? Denireb Denireb Certificat de incadrare in grad de handicap. Sunt pensionara de invaliditate gr.2,am 57ani,fiind diagnosticata cu afectiuni cardiace,psihice si respiratorii( ... (vezi toată discuția)
Pensie MarianaAngela MarianaAngela Buna ziua tatăl meu este pensionat din 2011 cu gradul 2 luna trecută medicul la trecut la gradul 1 cu drept de însoțitor pe decizie arată ca însoțitorul ... (vezi toată discuția)