avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatie alcool pentru bar mobil
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatie alcool pentru bar mobil

Pentru un serviciu de bar mobil - prestari servicii catering bauturi pentru persoane fizice si juridice, avem inregistrat pe societate cod CAEN: 5630 Baruri si alte activitati de servire a bauturilor si 9329 Alte activitati recreative si distractive n.c.a.
Prestarea serviciilor se face in baza unui contract, atat pentru persoanele fizice, cat si pentru persoanele juridice.
Nu exista o locatie fixa. Barul si dotarile se instaleaza conform contractului, la locatia solicitata de client.
Alcoolul utilizat pentru livrarea serviciului se achizitioneaza per eveniment (nu tinem stocuri), la fel si pentru alte ingrediente (fructe, legume condimente etc.) ce se folosesc pentru realizarea bauturilor.
Ce autorizatii sunt necesare pentru a desfasura o astfel de activitate?
Cel mai recent răspuns: EMMABUSINESS , utilizator 17:19, 10 Aprilie 2024
Buna ziua! as fi si eu interesata de acest subiect! si de asemenea, daca reimbutelierea bauturilor gata facute este legala. Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen productie concerte si vanzare alcool A2349u3rh A2349u3rh Buna ziua, Intentionez sa organizez concerte pe o plaja subinchiriata. Vom avea bilete la intrare, vom vinde alcool si sandwich-uri. Care sunt ... (vezi toată discuția)
Autorizatii functionare si alte taxe adara adara Vreau sa imi deschid un bar si nu am inteles cate taxe trebuie sa platesc. In primul rand pentru autorizatia ade functionare, apoi pentru muzica?Daca vreau sa ... (vezi toată discuția)
Cod caen pentru anumite activitati roxanam79 roxanam79 buna seara am si eu o intrebare mi-am deschis o intreprindere indiv. ce cod caen imi trebuie pt a organiza nunti cu meniul meu complet ca si restaurant la ... (vezi toată discuția)