avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de odihna de o zi
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de odihna de o zi

As putea sa-mi iau in fiecare luna cate o zi din CO. Mentionez ca am 30 de zile de CO si imi trebuie pentru a-mi lua lunar rețeta medicală de la spital. Sefii mi-au zis ca legea nu prevede asa ceva , deci nu sunt obligati sa-mi accepte cererea
Ultima modificare: Luni, 15 Aprilie 2019
Cici76, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:30, 16 Aprilie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Art. 144 C.mun.
(1) Dreptul la concediu de odihna anual platit este garantat tuturor salariatilor.
(2) Dreptul la concediu de odihna anual nu poate forma obiectul vreunei cesiuni, renuntari sau limitari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul de a fectua concediul de odihna vioricabaiceanu vioricabaiceanu As vrea sa aflu precis daca concediul de odihna se pote solicita in luna IANUARIE pentru ca de la serviciul RESURSE UMANE mi s-a spus ca nu am drept sa ... (vezi toată discuția)
Zile co Paul2017 Paul2017 Buna ziua, Din 4 aprilie 2018 sunt angajat la o societate cu contract nedeterminat, intrebare mea este daca am nevoie sa imi iau concediu în iunie dupa ... (vezi toată discuția)
Obligare angajat la 2 zile de concediu pe luna alex_stan alex_stan Buna ziua, Angajatorul vrea sa ma oblige sa imi iau 2 zile de concediu in fiecare luna, la alegerea mea datele, dar obligatoriu in fiecare luna. Eu imi ... (vezi toată discuția)