avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... CAND SE POATE ANULA LUAREA IN SPATIU?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

CAND SE POATE ANULA LUAREA IN SPATIU?

INTREBAREA MEA ESTE DUPA CAT TIMP DE LA LUAREA IN SPATIU ,ACEASTA POATE FII ANULATA!DECI,DACA EXISTA UN TIMP MINIM IN CARE PERSOANA RESPECTIVA POATE FIGURA LA NOUA ADRESA!!
MULTUMESC!!!
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 14:16, 23 Noiembrie 2009
Ce intelegeti prin luare in spatiu?Viza de flotant, sau domiciliul unei persoane?
Cititi aici:
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Luare in spatiu pop_maria pop_maria am chiriasi fara a le fi facut contract de inchiriere.....vror sa fie luati in spatiu pt ca sunt din alta localitate si spun ca le-ar fi de folos acest lucru ... (vezi toată discuția)
Flotan sau luat in spatiu? care este diferenta si daca poate ... diadora.74.sb diadora.74.sb Flotan sau luat in spatiu? Care este diferenta si daca poate creea probleme proprietarului? (vezi toată discuția)
Luare in spatiu cu viza de flotant /anulare luare in spatiu lucianbenu lucianbenu as dori sa stiu cum pot sa anulez o luare in spatiu fara contract de inchiriere a unei rude care nu are drept de propietate asupra imobilului iar adoua ... (vezi toată discuția)