avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu fara plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu fara plata

daca beneficiez de banii de liceu,mi se opresc din bani in concediul fara plata in ceea ce priveste educatia?:">
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:18, 23 Noiembrie 2009
Programul "Bani de liceu" se adreseaza exclusiv elevilor care fac scoala la zi si care se afla in intretinerea familiilor cu venitul brut lunar pe membru realizat in ultimele trei luni anterioare depunerii cererii este de maximum 150 lei.

Nu are nicio legatura acordarea acestor bani cu zilele libere neplatite acordate profesorilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bani de liceu Bodri Bodri Cine poate sa primeasca bani de.liceu (vezi toată discuția)
Bani de liceu Petronelafgh Petronelafgh Puteți să îmi spuneți câți metrii pătrați trebuie să avem, astfel încât să ne încadrăm în programul national bani de liceu? (vezi toată discuția)
Bani de liceu,as dori sa știu dacă eu beneficiez de indemnizație ... adriana_15 adriana_15 Bani de liceu,as dori sa știu dacă eu beneficiez de indemnizație de handicap se ia în calcul ca venit brut pentru programul bani de liceu,pentru băiatul ... (vezi toată discuția)