avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 980 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Schimbare certificat de nastere
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Schimbare certificat de nastere

Buna ziua.
Am certificatul de nastere plastifiat.Am inteles ca este o problema si as dori sa il schimb.Sunt nascut in Targu-Jiu dar locuiesc in Bucuresti iar adresa din buletin este in Alexandria.Unde mai exact ma pot duce sa pot schimba certificatul? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 21:25, 16 Mai 2019
Bună ziua, certificatul de naștere se poate solicita la adresa de domiciliu sau la locul nașterii.
Targu jiu sau Alexandria. Daca ati avea o viza de resedinta in Bucuresti ati putea si acolo, altfel nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul familiei-domiciliu&nume copil AlexandraAleAle AlexandraAleAle Buna ziua! Am si eu niste nelamuriri/intrebari legate de Dreptul Familiei. Sunt cetățeanca romanca cu domiciliul in Târgu Mureș si sunt însărcinata cu ... (vezi toată discuția)
Eliberare cazier judiciar AnittaClaudia AnittaClaudia Buna ziua, As dori sa stiu care sunt pasii pentru eliberarea cazierului judiciar in situatia in care fac cerere de eliberare a lui intr-un alt oras fata de ... (vezi toată discuția)
Rog ajutor in problema: "cum se completeaza campurile legate de domiciliu la atribuirea unui cnp, la nastere?" bitex bitex Buna ziua. Am tot cautat sa gasesc criteriul dupa care se completeaza pozitiile din CNP legatre de judet si numarul de ordine si n-am gasit un raspuns clar. ... (vezi toată discuția)