avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Plati anaf
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Plati anaf

Buna seara.ma comfrunt momentan cu o problema,lucrez in austria de 1 am cu contract,ca si ingrijitor.platesc toate taxele in austria.am primit de la anaf instiintare cum ca trebuie sa platesc un anumit"impozit" pe venit,si asta in 7 zile.intrebarea este daca este normal ca in romania sa mai platesc inca odata din moment ce am pkatit toate taxele in strainatate?multumesc

Alte discuții în legătură

Impozit venit austria până în anul 2015 am lucrat în austria ... andr33a1997 andr33a1997 Impozit venit Austria Până în anul 2015 am lucrat în Austria la îngrijire bătrâni, din luna aprilie a anului 2015 m-am angajat în România cu contract ... (vezi toată discuția)
Cass pentru cei care se reintorc in tara si nu au resedinta fiscala ender1986 ender1986 Buna ziua In primul rind scuzati pentru limbajul butucanos. Eu stau in Canada din anii 90, si nu am fost niciodata in evidentza fiscala, in Romania, ... (vezi toată discuția)
Cat platesc la casa de sanatate ManWithoutQualities ManWithoutQualities Buna ziua, Inteleg ca plata asigurarii medicale CAS este obligatorie pentru cei cu domiciliul in tara. Am verificat online la casa de sanatate si CNP-ul ... (vezi toată discuția)