avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Semnatura electronica (A-Trust) din strainatate ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Semnatura electronica (A-Trust) din strainatate valabila in Romania?

Buna.Doresc a inputernici pe cineva din Romania pentru a inscrie masina si (ex sotia)de a face pasaport copilului minor.Pot face acest lucru cu o semnatura A-Trust din Austria?Locuiesc departe de consulat(intr.o zona mai retrasa) si programul de lucru nu imi permite de a ma deplasa la consulat ori in tara..Va multumesc anticipat. Cu respect Calin
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 04:29, 22 Aprilie 2019
Tehnic, consulatul este teritoriu romanesc. Deci acolo nu este Austria si nu se aplica procedurile austriece.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cetatean turc cu carte de rezidenta in romania ContSters326116 ContSters326116 Buna seara,am si eu 2 intrebari daca poate cineva sa imi raspunda.sunt cetatean turc,cu carte de rezidenta pentru membru de familie in romania si as vrea sa ... (vezi toată discuția)
Acte pierdute, refacere din strainatate Muraras_1 Muraras_1 Prima data vreau sa doresc tuturor un An nou fericit si multa sanatate. Problema mea este urmatoarea: nu mai am nici un act care sa dovedeasca identitatea ... (vezi toată discuția)
Amenda de 3000 euro in austria ilisor ilisor Transportam o masina pe trailer si cateva persoane in masina pe directia Franta Romania.In Austria am fost retinut pe motiv ca masina de pe trailer depaseste ... (vezi toată discuția)