avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Procura
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Procura

Buna ziua, Va rog sa-mi specificati daca procura de parasire a tarii de catre minor, mai exact Romania - Italia (excursie tur/retur) trebuie tradusa. Mentionez ca minorul are varsta de 9 ani si 6 luni, detine pasaport si procura din partea tatalui. Mai sunt necesare si alte documente?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Corina Adam , utilizator 16:41, 17 Aprilie 2019
Buna ziua. Sunati la orice cabinet notarial si intrebati. Notarul elibereaza procura, el va poate spune ce aveti nevoie.
Procura nu trebuie tradusa.
Va multumesc pentru raspuns. Acum ca o mica recapitulare pentru mine - documente necesare: certificat nastere, pasaport si procura in limba romana (practic cu procura in limba romana nu voi avea probleme la plecarea din Italia catre Romania)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare pentru a pleca in străinătate cu un minor anamaria20210 anamaria20210 Buna ziua! Vreau sa plec in excursie împreuna cu fiul meu minor in afara țării ! Ce acte imi sunt necesare? Menționez ca am de la judecătorie o hotărâre ... (vezi toată discuția)
Acte necesare ciprian123 ciprian123 Buna ziua, Doresc sa aflu care sunt actele necesare pentru scoaterea unui minor din tara cu varsta de 15 ani(destinatia Italia), insotit de o terta persoana, ... (vezi toată discuția)
Bună ziua Anca1325 Anca1325 Vreau sa plec în excursie la soțul meu în germania împreună cu copilul care îl am dintr-o relație anterioara ce documente sunt necesare pentru a ... (vezi toată discuția)