avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită evacuare
Discuție deschisă în Executare silită

evacuare

buna dimineata, am avut un apartament pe care l-am dat in plata, acum am inteles ca vrea cineva sa-l cumpere, pe mine nu m-a anuntat nimeni de la firma care se ocupa cu vanzarea lui, nu am primit nici o somatie, nici un ordin de evacuare, nimic. As dori sa-l cumpar eu. Ce pot sa fac, cum se procedeaza ? Pot sa impiedic vanzarea? Va multumesc

Alte discuții în legătură

Ce se mai poate face? tobescu tobescu Buna ziua, as avea o noua speta va multumesc pentru sfaturile Dvs. Sora mea a plecat in USA si a lasat in Romania un apartament foarte bine situat in inima ... (vezi toată discuția)
Evacuarea fostului sot dupa partaj george_b george_b Buna seara. Am nevoie si eu de cateva sfaturi. Mama mea a divortat de tatal meu. A avut loc de asemenea si partajul in urma caruia mama a primit ... (vezi toată discuția)
Rog lamuriri despre ordin de evacuare majordom majordom Buna tuturor, Situatia mea este dupa cum urmeaza: - concubinaj de 12 ani - 2 copii minori rezultati din relatie - am avut incredere in el si s-a trecut ... (vezi toată discuția)