Buna ziua
Va multumesc anticipat ca existati si ne sunteti de un real ajutor celor cu probleme.
Am si eu o intrebare: un copil care este elev la liceu cursuri de zi si care lucreaza cu contract de 4 ore mai are dreptul sa ia alocatie?
Mentionez ca el este primul pe clasa chiar daca doar cu media 8,35, primeste bursa sociala pentru ca inclusiv cu alocatia si leafa lui(de 4 ore) nu depasesc suma pe membru de familie de 360 lei! ei fiind 5 membri in familie. Si de fapt are tata vitreg care nu l-a adoptat (da l-a crescut alaturi de mama naturala) iar nesimtitul de tata natural nu-i plateste pensie alimentara de 30 lei?!?! stabilita de instanta in 2005 la divortul parintilor naturali, el fiind incredintat mamei. Si ce e mai rau e ca nici nu l-au dat in judecata pe tatal natural pentru cei 30 lei care erau pentru ca sunt saraci! Desi nesimtitul avea firma de taximetrie in alt judet si 3 masini mici! Din 2018 a inchis firma de taximetrie ca sa nu mai poata fi gasit da tot face taximetrie fara autorizatie!
Bani de liceu
Diana1995
Buna ziua, tuturor!! Am intrat pe acest site in speranta ca ma va ajuta cineva cu cel putin un raspuns.. Am varsta de 18 ani impliniti in luna iulie a acestui ... (vezi toată discuția)