avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie somaj

Daca am contract part time, pe ce perioada poate fi incheiat ca sa pot beneficia de somaj.
Sau mai bine zis pot beneficia de somaj dupa un contract part time.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:59, 23 Noiembrie 2009
1. Cele 12 luni lucrate in ultimele 24 de luni trebuie sa fie lucrate cu CIM cu 8 ore pe zi (timp normal).
2. Daca este CIM part time atunci perioada va fi mai mare de 12 luni (prelungita proportional cu timpul normal). Adica daca aveti 4 ore pe zi trebuie sa lucrati 24 de luni in ultimele 24 pentru a beneficia de indemnizatie de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de indemnizatie de somaj? marcelaL marcelaL Am lucrat fara intrerupere pana in iunie 2010 de unde am plecat cu demisie.Timp de sase luni nu am mai lucrat nicaieri.In ultima luna am lucrat la o firma cu 2 ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de ajutor de somaj? AM CONTRACT DE MUNCA PE PERIOADA DETERMINATA.CAND INCETEAZA CONTRACTUL DE DREPT,POT BENEFICIA DE AJUTOR DE SOMAJ? (vezi toată discuția)
Mai beneficiez de somaj? simoalin simoalin Sunt in urmatoarea situatie: - in ianuarie 2014, in urma inchiderii firmei la care lucram, am obtinut dreptul la indemnizatie de somaj. - in aprilie 2014 ... (vezi toată discuția)