avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu odihna neefectuat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu odihna neefectuat

Buna ziua,

Concediul de odihna neefectuat din 2018 si platit de catre angajator la incetarea contractului de munca este impozabil? Sau se incaseaza valoarea neta?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: rampascu , utilizator 14:17, 17 Aprilie 2019
Este impozabil, salariul primind valoarea neta.
Multumesc de confirmare.
Apreciez raspunsurile dvs. mereu prompte.

O zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zilele de concediu pe anul 2009 se pierd in 2010? micaa micaa Buna ziua. As dori sa stiu daca mi se vor plati si zilele de concediu neefectuate pe anul 2009. ( momentan sunt in preaviz)Mi s-a comunicat ca zilele de ... (vezi toată discuția)
Compensarea in bani a zilelor de concediu hajnal hajnal Am obligatia sa platesc zilele de concediu de odihna, care nu au fost efectuate, unui angajat care a murit in iunie 2018, fiind astfel incetat contractul de ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna neefectuat florinacraciun florinacraciun Buna ziua, Cum calculez concediul de odihna neefectuat al unei persoane plecata in februarie 2018? Concret, salariul negociat pe lunile nov. si dec . 2017 ... (vezi toată discuția)