avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incetare contract perioada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incetare contract perioada determinata

Buna seara, am semnat in data de 15.04.2019 un contract pe perioada determinata (90 zile perioada proba). As vrea sa stiu daca pot anula/inceta acest contract cu data de 18 sau 19.04.2019. Daca da va rog sa imi spuneti cum se procedeaza si sa ma ajutati cu o lege in acest sens. As vrea sa ma intorc in ccc, nu am avut timp sa anunt la ajps ca am reluat activitatea pentru a inceta plata indemnizatiei.
Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:48, 18 Aprilie 2019
Un c.i.m. pe durata determinata cu 90 de zile perioada de proba este contrar legislatiei.

Care este durata c.i.m. mentionata in acesta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare din somaj mariusnasta mariusnasta Buna seara! Va rog sa ma autati in urmatoarea problema: -am fost in somaj din luna iunie 2014,pana in prezent. -incepand cu data de 25.11.2014 am gasit un ... (vezi toată discuția)
Contracte munca dupa ccc raluciii raluciii Buna ziua, Revin cu o intrebare,si anume, pot avea un contract de munca la o firma suspendat pentru ccc, care ar trebui reluat in oct 2014, si in sept 2014 sa ... (vezi toată discuția)
Incetare cm pe perioada cic Florina-Corina Florina-Corina Buna ziua! Momentan ma aflu in CIC pe perioada de 2 ani (pana la finalul anului 2016). Am vb cu angajatorul si datorita unor modificari as vrea sa accept o ... (vezi toată discuția)