În urma unui partaj judiciar cu sora mea, am obținut apartamentul și i-am plătit sulta datorată, însă ea nu vrea să meargă la notar pentru a da declarație în acest sens. Ce e de făcut în acest caz?
In urma unui partaj judiciar cu sora mea am obținut apartamentul și i-am plătit sulta care i-se cuvenea . Am făcut intabularea și cadastru , dar la sarcini apar cu sulta . Mă afectează cu ceva acest lucru ?Ce este de făcut in acest caz , ținând cont că sora mea este de rea credință și nu vrea sa meargă la notar ptr a da o declarație ca a primit sulta ? Multumesc anticipat ptr răspunsuri .
gi-jane2
Moderator 3din 3 utilizatori consideră acest răspuns util
Faceti programare la notar , apelati la un executor/avocat pt o notificare - o notificati sa se prezinte in ziua de, ora, notar pt a da declaratie cu privire la incasarea sultei, cu specificare ca altfel va adresati instantei si va plati si cheltuielile de judecata.
Va adresati instantei sa constate ca s-a achitat sulta si sa se dispuna radierea.
Va fi puțin mai dificil deoarece niciuna din noi nu locuim in Ro .
Se poate ca ea sa meargă la un notar în țara care locuiește și sa dea aceasta declarație , iar eu sa o traduc in Ro ? Cu toate că la răutatea care o are nu o sa vrea sa meargă .
Oricum , va multumesc ptr răspuns .
Plata sultei
valtraudi
buna seara,va rog sa-mi da-ti un sfat referitor la plata sultei.eu nu sant in tara si ar putea o alta persoana sa plateasca sulta in locul meu ?se poate fara ... (vezi toată discuția)
Renuntare la mostenire
hlli
Renuntare la mostenire.
Am o singura sora care traieste in Canada. Mama noastra a decedat de curand. Sora mea doreste sa renunte la mostenire. Nu avem ... (vezi toată discuția)