avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dacă lucrezi pe drepturi de autor ai asigurare ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dacă lucrezi pe drepturi de autor ai asigurare medicală?

Dacă lucrezi pe drepturi de autor ai asigurare medicală?
Concediul medical este plătit?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:03, 18 Aprilie 2019
Numai daca se achita contributia pentru concedii si indemnizatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de risc maternal simonaproto simonaproto Buna ziua, sunt angajata cu contract de drepturi de autor si as vrea sa stiu daca pot beneficia de concediu de risc maternal (in cazul in care se impune) si ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu de maternitate jamesbond12 jamesbond12 Buna seara. Sotia mea urmeaza sa intre in concediul de maternitate saptamana viitoare. In ultimele 6 luni, pe langa salariu primit de la angajator, a ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate la contract de drepturi de autor tina militaru tina militaru Buna ziua. Am o mare nelamurire. Sunt angajata din 01.01.2011 cu contract de drepturi de autor pe durata nelimitata. Acum sunt insarcinata si urmeaza sa nasc ... (vezi toată discuția)