Buna ziua,ati putea sa ma ajutati cu o mica problema?Blocul in care locuiesc dateaza din1978,au fost multi presedinti si admn.tori,legile sau schimbat,au ajuns la conducere persoane care cunosteau si nu legea,acum suntem iar in impas,povestea e f.lunga,nu stim cine face parte din comisia executiva,dupa lege pres+4membrii alesi de proprietari,nu stim cine sunt membrii a asociatiei,cine convoaca sau reconvoate adunarile,pt ca la noi cui i se trezeste hai sa facem sedinta hai sa votam,pe scurt suntem a adun.de ......,Intrebare:care sunt pasii legali pt a deveni membru?suntem nevoiti sa alegem pe langa presed.inca 4 persoane la executiv?cate persoane pot face parte din membru de asoc?mentionez ca avem firma de administratie+cenzor,presedinta este proprietara insa nu facea parte ca membru,a devenit presedinte deoarece au fost ceva probleme la sc nr 1 si ea,pot spune ,ca sa cerut sa devina pres.,cei care am aleso nestiind regulamentu,deoarece nici unul dintre noi care am semnat nu facem parte ca membru de asoc.ea nu se intelege cu firma de admn.aducand acuzatii destulde grave,insa cei de la firma au afirmat ca sunt aberatii,este in functie de 5 luni insa nu a fost la banca pt actulizarea contului asociatiei+ are restanta+a ramas fara slujba si se zvoneste ca doreste sai platim asigurarea cea ce ar fi cam 900lei,a facut plangere catre autoritatile abilitare impotriva firmei de admn.,nu stim motivul doar ca ea sustine ca firma ne fura dorind cu orice pret indepartarea firmei,a avut loc o sedinta in care sa ales un alt pres.insa cred ca totul ramane pe hartie pt ca au votat 9 locatari din 40,dar nu facem parte ca membru,sa trimis o notificare la pres cu semnatura de primire unde sa instiintat de aceasta alegere la care ea a refuzat sa se prezinte.Pe langa celelalte intrebari as mai avea 1,cum putem proceda sa o inlocuim?Pana nu se reglementeaza situatia cu Primaria o putem inlocui sau nu?
Cel mai recent răspuns:
Ionut.ion , utilizator
10:48, 18 Aprilie 2019