avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Asistent Medical Principal cu Studii Superioare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Asistent Medical Principal cu Studii Superioare

Buna ziua
Sunt angajat intr un spital de stat incadrat in functia de Asistent Medical Generalist Principal, in anult 2018 am absolvit Facultatea de Asistenta Medicala Generala.
Intrebare : spitalu in care imi desfasor activitatea este obligat de vreo lege in vigoare sa ma promoveze conform diplomei de licienta obtinuta pe postl de Asistent Medical Generalist Principal cu Studii Superioare? Si daca da care este acea lege
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:13, 18 Aprilie 2019
Nu este obligat , dar o poate face ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista lege in vigoare care sa oblige angajatorul sa te promoveze conform pregatirii profesional? Csi87 Csi87 Buna ziua Sunt angajat intr un spital de stat incadrat in functia de Asistent Medical Generalist Principal, in anult 2018 am absolvit Facultatea de Asistenta ... (vezi toată discuția)
Asistenti medicali licentiati ctgadina ctgadina Este cineva care a absolvit Facultatea de medicina la specialitatea asistent medical GENERALIST SI CARE SA AIBA VECHIME IN MUNCA peste 10 ani?.Eu am 13 ani ... (vezi toată discuția)
Recunoastere drepturi studii si salariale didilinar didilinar Va supun atentiei o problema personala,legata de locul meu de munca. Impreuna cu doua colege am urmat studiile unei facultati de asistenti medicali generalisti ... (vezi toată discuția)