avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Program vizita
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Program vizita

Cat poate dura un proces de contestare în instanta a programului de vizita a minorului, în urma unui divort, bineînțeles...?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu se poate contesta programul de legături personale ale minorului. Eventual dacă sunt motive întemeiate, se poate cere modificarea sub o alta forma a programului de legături personale.
Doamnă, dacă nu aţi semnatîncă la notar divorţul, nu vă mai prezentaţi şi mergeţi în instanţă.E mai bine şi evitaţi neplăcerile ulterioare.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Negociati, nu mergeti in instanta, ca nu mereu suprizele din instanta sunt asa placute. E mai bun un program negociat de parti decat unul facut arbitrar de un tert.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu minor raviana raviana am o fetita din aceasta relatie,sunt casatorita,si sotul meu ma ameninta ca imi ia copilul,ma terorizeaza psihic zilnic la cererea surorii lui care fiind in ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea unei hotarari privind domiciliul copilului MIHAELA333 MIHAELA333 Buna ziua,va rog sa ma ajutati daca puteti cu un sfat.Am divortat la notar,apoi am introdus un ordin de protectie in instanta,printre ce am cerut eu acolo nu ... (vezi toată discuția)
Divort la notar cu minori luca_claudia72 luca_claudia72 as vrea sa stiu cat de repede decurge un divort la notar cu minori, care sunt demersurile, daca sunt audiati copiii si daca trebuie sa fie de fata sotiii sau ... (vezi toată discuția)