avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am primit pedeapsă un an cu executare pentru ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am primit pedeapsă un an cu executare pentru conducere cu permis suspendat. Sunt în Londra, pot cere anularea executării din cauza condițiilor precare din penitenciarele din România?

Azi am primit pronuntarea.. Locuiesc in londra. Pedeapsa an cu executare conducere cu permis suspendat.. Intrebare pot fi urmarit si extradat? Pot cere anularea executarii pedepsei datorita conditiilor precare din penitenciarele din romania?
Ultima modificare: Duminică, 21 Aprilie 2019
Manuela Rășină, administrator
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua!
Fiind pedeapsă cu executare, veți fi dat în urmărire prin INTERPOL în vederea reținerii și extrădării pentru a vă executa pedeapsa.
Nu puteți cere anularea executării pe motive ca penitenciarele din România nu asigură condițiile dorite.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sunteti recidivist sau nu v-ati prezentat la judecata cauzei si nu ati avut nici avocat angajat?
Este hotararea instantei de fond sau din apel?
Ultima modificare: Vineri, 19 Aprilie 2019
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat


Nu sint recidivist am avut un avocat ieftin.. Imi pare rau.. Am castigat pe fond Dar am pierdut la curtea de apel.. Intelegi ca ma v-a cauta interpol.. Probabil toata viata.. Ma datele de urmarirea inceteaza Probabil odata cu decesul.. Fiindca contribute la blocarea prescriptiei..in priivinta gasirii si extradarii e dificil..transnistia e o tara fara interpol sau europol. Va multumesc tuturor cu respect deosebit
Nu inteleg cum ati primit solutia asta, daca nu sunteti recidivist, inseamna ca nu v-ati prezentat la proces, alta explicatie nu am.
Ultima modificare: Duminică, 21 Aprilie 2019
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat


Da adevarata nu M-AM PREZENTAT. Dar avocatul mi-a zis ca toti functionarii sediului politiei margineni bacau au venit in instanta aducind acuze grave la adresa mea. Totusi sa insisti sa urmaresti un om sa insisti sa fie condamnat.. Sa cheltui timpul si banii contribuabililor. In calitate de agent polite trebuie sa reprezinte un seminal de ate tie ca sintem foarte invidiosi si rai..o sa imi execut pedeapsa apoi voi renunta definitive la cetatenia romania.. Nici o tara din lume nu exista atiya ura si rautate din partea politiei care a ajuns un organ represiv. Intra in case face cam tot ce vrea.. Ai bani te mai poti apara nu ai esti calcat oricand.. O mare rusine nationala.pacat.nici militia si securitatea nu au facut asa ceva. Sper si imi exprim speranta macar ofiterii de politie sa nu cada in dizgratia comunitatii
Va multumesc pentru ajutor si inamovabilitate fata acest precedent.

Alte discuții în legătură

Extradare din marea britanie in baza unui mea, sentinta cu executare de 4 ani din 2008 CC2 CC2 Buna seara, Am rugamintea sa-mi spuneti cum trebuie sa procedez in cazul in care urmeaza sa fiu extradat din Marea Britanie in baza unui Mandat European de ... (vezi toată discuția)
Calculare pedeapsa cretzoolicy cretzoolicy Buna ziua, am un prieten recidivist care a primit o condamnare de 3 ani la care s-a adaugat o coada de alti 3 ani. Cum se calculeaza aceasta pedeapsa, se pun ... (vezi toată discuția)
Drepturi recidivisti roberto3 roberto3 Buna ziua! Daca de exemplu,o persoana a fost eliberata conditionat executand dintr-o pedeapsa de 6 ani circa 3 ani din ea si apoi recidiveaza , este condamnata ... (vezi toată discuția)