avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am primit pedeapsă un an cu executare pentru ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am primit pedeapsă un an cu executare pentru conducere cu permis suspendat. Sunt în Londra, pot cere anularea executării din cauza condițiilor precare din penitenciarele din România?

Azi am primit pronuntarea.. Locuiesc in londra. Pedeapsa an cu executare conducere cu permis suspendat.. Intrebare pot fi urmarit si extradat? Pot cere anularea executarii pedepsei datorita conditiilor precare din penitenciarele din romania?
Ultima modificare: Duminică, 21 Aprilie 2019
Manuela Rășină, administrator
Am aratat de ce s-a ajuns la o pedeapsa cu executare.

Mihnea Dorian a scris:

@codeck, Atat timp cat in Romania pentru accidente rutiere soldate cu victime omenesti (una sau mai multe), destui soferii vinovati primesc cu suspendare(incadrare omor din culpa) nu ti se pare putin ciudat, ilogic, imoral ca unul care nu face accident si nu omoara pe nimeni sa primeasca cu executare ?

@calian constantin, ai sanse sa executi pedeapsa in UK daca apelezi la avocati care au experienta in asa ceva

Va multumesc tuturor.. Totusi imi permit sa precizez.. Am gresit Dar greseala mea nu e o gravitate mare deci sa merg la inchisoare nu edrept din moment ce altii omoara oameni si trec cu suspendare..unii sustain sa imi asum greseala.. Conform legilor noastre cei putin vi. O ati si nevinovati vor popula puscariile.. Fiecare om e liber sa isi apere cauza.. Multumesc ca
Sint si oameni ce sustin dreptul la liberate.. Si vreau sa amintesc ca nici causes u nu in hide a si condamnat asa dur oamenii.. Multumesc

Ultima modificare: Miercuri, 24 Aprilie 2019
Manuela Rășină, administrator
O precizare importanta sa afle tot romanul cine sint britanicii... Am 5 ani si 5 luni de zile.. Am pierdut dreptul de a conduce in anul 2013..in 16 zile respectiv iulie 2013 am obtinut provisional driving licence.. Stimati romani am condus pina acum 5 zile... Liber.. Liber. Fara restrictii.. Politia m-oprit de 5 ori in 5 ani.. Doar verificare nimic altceva desi acest document e limitat..politia nu face excess de zel. Aici e umanitate.. Civilizatie.. Noi nu putem dormi noaptea ca vecinul conduce masina fara permis.. Sau are
Bani mai multi.. Pacat.. Dar voi opta definitiv pentru aceasta tara. Condamnat in tara.... Liber cu drepturi deplin in occident.. Poate multi vor inteleg ca romania a devenit un stat politienesc.. Nimeni nu mai e in siguranta..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Extradare din marea britanie in baza unui mea, sentinta cu executare de 4 ani din 2008 CC2 CC2 Buna seara, Am rugamintea sa-mi spuneti cum trebuie sa procedez in cazul in care urmeaza sa fiu extradat din Marea Britanie in baza unui Mandat European de ... (vezi toată discuția)
Calculare pedeapsa cretzoolicy cretzoolicy Buna ziua, am un prieten recidivist care a primit o condamnare de 3 ani la care s-a adaugat o coada de alti 3 ani. Cum se calculeaza aceasta pedeapsa, se pun ... (vezi toată discuția)
Drepturi recidivisti roberto3 roberto3 Buna ziua! Daca de exemplu,o persoana a fost eliberata conditionat executand dintr-o pedeapsa de 6 ani circa 3 ani din ea si apoi recidiveaza , este condamnata ... (vezi toată discuția)