avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Recuperare permis
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Recuperare permis

buna ziua am si eu o intrebare in aprilie 2016 am lovit cu masina o bordura si am spart roata am lasat masina acolo am fost sa caut o cheie nu am gasit si am revenit mai tarziu la masina cu un prieten sa schimb roata a venit o masina de politie miau pus catusile si mau dus la spital am refuzat sa dau sange pentru ca nici nu ieram macar langa masina si nici nu miau pus etilotest pe motiv ca nu au am fost sa predau permisu ca am zis ca sigur imi face o bucurie surpriza nu mi lau retinut in mai au intrat 2 masina in mine miau facut dosar penal ca am circulat cu permisu cu restrictii din 2016 pana la momentu asta nu ma trimis in judecata tine dosarul la politie ce e de facut pentru ami recupera permisul
Ultima modificare: Vineri, 19 Aprilie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Piciul21 , utilizator 12:18, 21 Aprilie 2019
Aveti de asteptat. Luati-va un avocat pentru a urgenta solutionarea.
pai sunt 3 ani deja mai dureaza?
Din descrierea dvs inteleg ca aveti 2 dosare penale, unul pentru refuz de prelevare mostre biologice si altul pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
Angajati-va un avocat care sa mearga sa consulte dosarele si sa va acorde asistenta juridica si reprezentare.
am avocat luat si mia spus ca cut trece timpu mai lung cu atat e mai bine ca inseamna ca nu au probe inpotriva mea
Eu v-am spus sa va angajati un avocat, din ce spuneti nu sunt convins că dvs asta ati facut.

Alte discuții în legătură

Cum pot sa-mi iau permisul? cristi1993 cristi1993 salut am si eu o problema ... in 2014 luna ianuarie am cumparat o masina inmatriculata in bulgaria era prima matriculare in februarie 2014 pe 16 am fost oprit ... (vezi toată discuția)
Permisul de conducere. Doru1988 Doru1988 Buna ziua este posibila suspendare/anularea permisului in acest caz?:am baut dupa care am urcat in masina si mam culcat la care au venit organele de politie ... (vezi toată discuția)