avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis de conducere suspendaf
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis de conducere suspendaf

Va rog frumos e cineva online astept un raspuns
La ce să vă răspundem?
Am înțeles, este vorba despre suspendarea permisului de conducere, dar, care este întrebarea?

Buna ziua stimate domn avocat ad dori daca se poate sa imi dati o informatie in legatura cu un permis auto in urma cu an adica in luna aprilie 2016 a fost oprit in trafic de o politie rutiera inmpreuna cu un reprezentat de la R.A.R masina care o cunduceam nu am stiut avea tot fals placute ,itp,asigurare miau facut dosar penal miau retinut si masina si permisu dupa un an si ceva adica luna trecuta mi sa clasat dosarul am primit ordonata ca imi restituie masina dar de permis nu a scrie nimic apoi am fost la politis rutiera mia spus sa fac o cerere catre comandatul de serviciu a trecut 6 saptamani si nici un raspus ai posibil sa al mai tina ceva timp sa trebuie sa mil trimita acasa...?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergeti tot acolo sa va interesati.
Bine va multumesc Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Mergeti tot acolo sa va interesati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sa-mi iau permisul? cristi1993 cristi1993 salut am si eu o problema ... in 2014 luna ianuarie am cumparat o masina inmatriculata in bulgaria era prima matriculare in februarie 2014 pe 16 am fost oprit ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am si eu o intrebare anul trecut am fost oprit de chatre ... Dany909 Dany909 Buna ziua am si eu o intrebare anul trecut am fost oprit de chatre politia de frontiera la care au constata ca am numere straine expirate dar de fapt au fost ... (vezi toată discuția)
Nu reusesc sa-mi iau permisul inapoi floryn24 floryn24 ma numesc Florin si am o problema in data de 26.10.2010 am cumparat o masina golf 3 inmatriculata cu taxa falsa eu am urmat toate procedurile pt a inmatricula ... (vezi toată discuția)