avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua am si eu o intrebare anul trecut am fost ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua am si eu o intrebare anul trecut am fost oprit de chatre ...

Buna ziua am si eu o intrebare anul trecut am fost oprit de chatre politia de frontiera la care au constata ca am numere straine expirate dar de fapt au fost false eu nu am stiut am cuparat pentru sora mea masina la care miau facut dosar penal de un an de zile astept si nu mia venit nimic instintare permisul de conducere nu milau luat iar acum ma chemat la post pentru audieri ce se intimpla ?? Imi suspenda permisul sau nu am alte antecedente penale nici macar amenda sunt curat e sigurul dosar ca mi sa facut permisu mil suspenda sau nu va rog saimi spunetii sau mil anuleaza azi voii reveni cu o alta recezie ce se va intimpla mutumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Dany909 , utilizator 23:21, 9 Decembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va aduc la cunostinta drepturile si obligatiile pe care le aveti in calitate de suspect si va intreaba daca intelegeti sa dati declaratie. Aveti dreptul sa fiti asistat de avocat.
Astazi am fost mia adus la cunostinta si am dat din nou declaratie acum eu am intrebarea permisul imi va fi suspendat sau anulat dupa un an de zile din chîte am fost informa daca nu milau luat atunci acum spune că doar procurorul va lua decizia asta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sa-mi iau permisul? cristi1993 cristi1993 salut am si eu o problema ... in 2014 luna ianuarie am cumparat o masina inmatriculata in bulgaria era prima matriculare in februarie 2014 pe 16 am fost oprit ... (vezi toată discuția)
Depistat in trafic conducand un autoturism avand permisul retinut pana la terminarea cercetarilor penale stanciud89 stanciud89 pe 15feb.2012 am cumparat un autoturism marca [editat] cu numere de italia,cu act de vanzare cumparare legal,pe 3martie2012 am fost oprit in trafic de catre ... (vezi toată discuția)