avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Caz extradare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Caz extradare

Buna ziua sotul meu este condamnat in Romania la 3 ani si 4 luni de închisoare pt furt in 2009 si conducere fara permis in 2012,din cate am inteles cineva iar fi facut apel si ia fost respins.noi ne aflăm în uk am avut final court marti unde decizia a fost de a fi extradat.ce șanse are să mai redeschidă cazul in Romania si daca se poate face ceva de nu a fi extradat.va multumesc

Alte discuții în legătură

Caz extradare Roxana Tala Roxana Tala Buna ziua sotul meu este condamnat in Romania la 3 ani si 4 luni de închisoare pt furt in 2009 si conducere fara permis in 2012,din cate am inteles cineva iar ... (vezi toată discuția)
Intelegere amiabila pentru infractiunea de loviri si alte violente Anitaaaa Anitaaaa sotul meu a fost condamnat la un an de inchisoare!din asta un an fost o coada de 6 luni!Coada a avut-o pentru lovire si alte violente si l-au prins intre timp ... (vezi toată discuția)
Inchisoare lute lute Buna ziua,am si eu o intrebare.Am avut 2 procese pe rol dintre care la unu mia dat 3 an cu inchisoare si la celalant mia dat 3 ani cu suspendare.Ce se va ... (vezi toată discuția)