avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Caz extradare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Caz extradare

Buna ziua sotul meu este condamnat in Romania la 3 ani si 4 luni de închisoare pt furt in 2009 si conducere fara permis in 2012,din cate am inteles cineva iar fi facut apel si ia fost respins.noi ne aflăm în uk am avut final court marti unde decizia a fost de a fi extradat.ce șanse are să mai redeschidă cazul in Romania si daca se poate face ceva de nu a fi extradat.va multumesc
Cel mai recent răspuns: Alexandru Matache , Avocat 21:17, 23 Aprilie 2019
Apelati la avocat ca sa mearga de urgenta ca sa ii studieze dosarul penal.Avocatul poate fi angajat si numai pentru studierea dosarului.Deci, nu va trebui sa platiti reprezentarea ci doar studiul dosarului pana se lamureste avocatul.
Dupa aceea avocatul va poate informa ce sanse ar exista in conret.
In România se poate cere redeschiderea procesului penal dacă soțul dumneavoastră a fost condamnat in România in lipsa, fără a avea cunoștința de existența procesului sau a proceselor. Trebuie studiate dosarele, intr-adevăr.

Avocat Alexandru Matache,
Baroul Cluj

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caz extradare Roxana Tala Roxana Tala Buna ziua sotul meu este condamnat in Romania la 3 ani si 4 luni de închisoare pt furt in 2009 si conducere fara permis in 2012,din cate am inteles cineva iar ... (vezi toată discuția)
Redeschiderea procesului penal Anna11111 Anna11111 Buna seara! Daca inculpatul a introdus cerere pt redeschiderea procesului penal cf art 466 NCPP (pt judecarea in lipsa), se incepe executarea pedepsei in cauza ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru conducere cu permisul suspendat Norbert.Kovacs Norbert.Kovacs Salutare, in data de 14.11.2018 am primit o instiintare sa predau permisul de conducere din cauza ca am cumulat 17 puncte de penalizare in mai putin de 6 luni ... (vezi toată discuția)