avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... ANAF
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

ANAF

Buna ziua.Un prieten a primit instiintare de la Banca unde are cont, ca ANAF a facut un credit pe numele lui de 3100 pentru a plati o datorie in Norvegia..Se poate asa ceva ?E legal?Adica ANAF a platit datoria lui in Norvegia luindu-i credit pe numele lui la Raiffeisen ,fara semnatura lui sau consintamantul sau.

Alte discuții în legătură

Am aflat acum de existenta cardului tatalui meu decedat magureanu_77 magureanu_77 buna ziua ! am primit de la eos ksi instiintare ca tatal meu are o datorie la un card raiffeisen din 2003,de care eu nu am stiut mentionez ca tatal meu a ... (vezi toată discuția)
Somatie girant de la societate recuperari creante ifti1967 ifti1967 O cunostinta de- a mea, la care sunt girant, nu si-a achitat creditul de nevoi personale la Banca Raiffeisen, banca a cesionat debitul firmei de recuperari EOS ... (vezi toată discuția)
Datorie kruk MihaiDG MihaiDG Buna ziua. In urma unei solicitari facute la Kruk, cu privire la situatia mea ( o chestie rezolvata intretimp), am fost informat ca as avea o datorie la ei ... (vezi toată discuția)