avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... VM zona site haine
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

VM zona site haine

Am comandat de pe internet cateva articole vestimentare.Produsele au ajuns foarte greu, unele sunt defecte iar altele nu au nici cea mai mica legatura cu imaginile de pe site. Nu raspunde nimeni la numarul de telefon lasat pentru reclamatii ...vorbeste un robot ca toti operatorii sunt ocupati desi am asteptat 30 min in telefon. Ce pot face
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 16:01, 21 Aprilie 2019
e o firma din Romania? la pagina Contact trebuie sa fie adresa, numele real al firmei si un email. scrieti. Daca nu e din Romania, e o legislatie diferita

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin online care livreaza din bulgaria EuOana EuOana Buna ziua, Am facut recent o comanda pe un site din Bulgaria.Dupa primirea acesteia am solicitat returnarea a 2 din 3 produse comandate, deoarece nu ... (vezi toată discuția)
Interprindere familiala bobams bobams ce trebuie sa fac ca interprindere familiala sa practic comertul on-line? sa introduc cos caen pt comert online? sa pun pe home page un link catre adresa ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am cumpărat un produs de la o firma din cehia. firma ... valyyc valyyc Bună ziua! Am cumpărat un produs de la o firma din Cehia. Firma are pagina si in limba romana si chiar un cont la BRD. Produsul primit nu a fost ... (vezi toată discuția)