avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... CASS la un cetatean USA cu rezidenta fiscala in USA
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

CASS la un cetatean USA cu rezidenta fiscala in USA

Sunt cetatean USA cu rezidenta fiscala in USA.
Am actiuni la Fondul Proprietatea si in 2018 si 2019 se distribuie dividente.
Impozitul pe dividente se retine la sursa , insa ce se intimpla cu CASS trebuie sa-l platesc ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Aprilie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:55, 20 Aprilie 2019
Va rog sa cititi si materialul de la adresa [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum imi returneaza anaf contributia la sanatate retinuta la sursa? gabipadure gabipadure Sunt cetatean roman, rezident in Austria din 2005, angajat si asigurat social si medical in Austria. Nu am medic de familie sau card de sanatate in Romania, ... (vezi toată discuția)
Contract drepturi autor Patience Patience Buna ziua, Trebuie sa inchei un contract de drepturi de autor si nu am mai facut asta pana acum, asa ca, dupa ce am cautat informatii pe net, vin si va ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venituri extrasalariale Adina Racz Adina Racz Buna ziua. Am o intrebare legata de taxele care trebuie platite pe veniturile extrasalariale. Sunt profesor, dar si traducator de carti, iar dilema ... (vezi toată discuția)