avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Tatal copilului este cetatean strain. Nu mai pot ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Tatal copilului este cetatean strain. Nu mai pot beneficia de indemnizatia de crestere copil?

Buna
Tatal copilului este cetatean strain, a recunoscut copilul. Nu suntem despartiti...dar el nu locuieste in Romania cu noi. Deci nu are nici flotant.
Poate fi acesta motiv pt respingerea dosarului de indemnizatie?
Precizez ca este vorba de prelungire.. Acum 2 ani nimeni nu s.a legat de acest aspect.
Rog articole din lege care se refera la acest lucru.
Multumesc
Prelungire la ce ? Dati mai multe detalii.
Prelungire concediu de crestere copil.
Pentru un astfel de detaliu , nu prea veti primi un raspuns plauzibil ... asadar:

1. Ati fost in CCC ? Daca da, in ce perioada .

2. Copilul a fost incadrat in grad de handicap ? Daca da, de cand si cand ati depus actele pentru prelungirea CCC?

3. Tatal copilului indeplinea conditiile de acordare a indemnizatiei ?

4. Cine v-a spus ca nu mai luati indemnizatie si pentru ce motiv ?
Copilul este incadrat in grad de handicap. Am depus actele in 19.04.2019. Doamna de la ghiseu mi.a comunicat ca este imposobil ca sa se aprobe asa ceva.
Tatal este cetatean UE, angajat in strainatate, la locul actual de munca din anul 2008, a recunoscut copilul. Nu este cetatean roman, nu locuieste in Romania cu noi. Nu suntem casatoriti. In acest sens s.a efectuat si ancheta sociala.
Nu are nicio legatura daca parintii copilului sunt sau nu casatoriti ...

Alte discuții în legătură

Refuz dosar de indemnizatie Gabriela_F Gabriela_F Buna ziua, Este legal sa mi se refuze dosarul de indemnizatie (depus pe numele meu, avand mai mult de 12 luni lucrate anterior nasterii si toate documentele ... (vezi toată discuția)
Prelungire ccc pana la 3 ani pe perioada de urgență Krissa23 Krissa23 Buna ziua. Momentan sunt in ccc pana la varsta de 2 ani ;insa copilul meu are probleme de sanatate si urma sa fie încadrat într.un grad de handicap. ... (vezi toată discuția)
Ccc pentru copil cu handicap penesmaria penesmaria Buna dimineata! sun in CCC pana la 2 ani. Copilul meu are un grad de handicap mediu. Am fost informata ca pe baza unei cereri facute la angajator si cu o ... (vezi toată discuția)