avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contractul de donatie atacat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contractul de donatie atacat

Buna ziua! La capitolul donatie mai am o intrebare. Dupa moartea tatalui s-a facut sucestiunea imobilului dobandit in timpul casatoriei parintilor din succesiune i-a revenit mamei jumatate pus 1/8 si nou, celior 3 frati cate 1/8. Ulterior in 2016 cred mama mi-a vandut partea ei din imobil si in 2019 fratele meu mi-a facut donatie pe partea lui de 1/8 din imobil provenita din sucesiune. Acum, la cateva luni am impresia ca ii pare rau ca mi-a dat-o prin donatie si as vrea sa stiu daca poate fii anulata de catre fratele meu si in ce conditii. Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Succesiune intre frati vitregi victoy0111 victoy0111 In casnicie a venit fiecare cu copilul la pachet. Prima care a decedat este mama mamei mele. Nu s-a facut succesiunea dupa aceasta, La 8 ani dupa, a decedat si ... (vezi toată discuția)
Cum poate sora mea dovedi ca a cumparat partea mamei noastre din casa - exista un act de vanzare cumparare, dar banii s-au dat ? Anca Ionescu Anca Ionescu Suntem 2 surori; dupa moartea ultimului parinte - mama - am vrut sa facem succesiune si sora mea a zis ca mama i-a vandut mai demult partea ei dupa succesiunea ... (vezi toată discuția)
Mosteniri Vlad2013 Vlad2013 Buna ziua , Va scriu din partea unei prietene : \\" Am probleme cu mostenirea, ramasa de pe urma parintilor decedati. Mai intai, a ... (vezi toată discuția)