avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Unde cer eliberarea unui duplicat certificat deces
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Unde cer eliberarea unui duplicat certificat deces

Dacă fratele meu avea domiciliul în Brașov și a decedat în această localitate însă s-a născut în București,pot să cer duplicat certificat de deces de la primăria.sect 5 unde eu locuiesc?
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Aprilie 2019
0722567891, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:24, 21 Aprilie 2019
Cererea se depune la starea civilă care are în păstrare actul de deces, la starea civilă a locului de domiciliu sau la misiunile diplomatice și oficiile consulare de carieră ale României,dupa caz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lamuriti-ma va rog: copil nascut in strainatate, certificat de nastere romanesc prin consulat ioana d ioana d"arc am un copil nascut in strainatate,are certificat strain dar am fost si la ambasada romaniei din tara respectiva si iam facut certificat romanesc,acum e in tara ... (vezi toată discuția)
Acte de stare civila ben59 ben59 ce prevede legea 119/1996 referitor la eliberarea de duplicate dupa certificatul de deces ? (vezi toată discuția)
Fiului meu care se afla acum in olanda ii trebuie un certificat ... MiRa67 MiRa67 Fiului meu care se afla acum in Olanda ii trebuie un certificat de naștere internațional . Pentru a obține acest nou certificat trebuie sa meargă la ... (vezi toată discuția)