avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Fiului meu care se afla acum in Olanda ii trebuie un ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Fiului meu care se afla acum in Olanda ii trebuie un certificat ...

Fiului meu care se afla acum in Olanda ii trebuie un certificat de naștere internațional . Pentru a obține acest nou certificat trebuie sa meargă la oficiul de stare civilă de care aparține cu domiciliul? Menționez ca actualul certificat ( care e in format vechi) a fost eliberat in alta localitate decât cea in care domiciliază.
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 15:30, 14 Iunie 2022
Buna ziua, cererea pentru eliberare se depune la starea civilă care are în păstrare actul de naștere, la starea civilă a locului de domiciliu sau la misiunile diplomatice și oficiile consulare de carieră ale României. De asemenea puteti imputernici un avocat sa se ocupe cu rezolvarea acestei chestiuni daca nu va descurcati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lamuriti-ma va rog: copil nascut in strainatate, certificat de nastere romanesc prin consulat ioana d ioana d"arc am un copil nascut in strainatate,are certificat strain dar am fost si la ambasada romaniei din tara respectiva si iam facut certificat romanesc,acum e in tara ... (vezi toată discuția)
Declaratie de celibat in cipru? petricafarafrica petricafarafrica Eu si logodnica mea vrem sa ne casatorim in cipru prin starea civila, dar din ce am inteles va fi nevoie de o Declaratie de celibat pentru amandoi. Nici eu ... (vezi toată discuția)
Baiatul meu se casatoreste in elvetia si i se solicita doua documente: ... Maria Luta Maria Luta Baiatul meu se casatoreste in Elvetia si i se solicita doua documente: 1. Certificat de nastere multilingve (CIEC) si 2. Certificat de celibat multilingve ... (vezi toată discuția)