avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Declaratie de Celibat in Cipru?
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Declaratie de Celibat in Cipru?

Eu si logodnica mea vrem sa ne casatorim in cipru prin starea civila, dar din ce am inteles va fi nevoie de o Declaratie de celibat pentru amandoi. Nici eu nici ea nu am mai fost casatoriti inainte si suntem amandoi Romani. Declaratia aceasta poate fi facut in cipru? Poate la primarie? Sau este necesar sa mergem in romania sa le facem?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:54, 18 Septembrie 2018
1. Cererea pentru eliberarea unui certificat de celibat se depune la starea civilă care are în păstrare actul de naștere, la starea civilă a locului de domiciliu sau la misiunile diplomatice și oficiile consulare de carieră ale României.

2. Prin urmare, va puteti adresa misiunilor diplomatice și oficiile consulare de carieră ale României din Cipru
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie in turcia cu o filipineza Serenity12 Serenity12 Buna ziua . Va rog sa ma ajutati si pe mine legat de o problema : am incercat recent fara succes sa ma casatoresc cu o tanara filipineza in Filipine . Asta ... (vezi toată discuția)
Baiatul meu se casatoreste in elvetia si i se solicita doua documente: ... Maria Luta Maria Luta Baiatul meu se casatoreste in Elvetia si i se solicita doua documente: 1. Certificat de nastere multilingve (CIEC) si 2. Certificat de celibat multilingve ... (vezi toată discuția)
Transcriere acte octavian77 octavian77 sunt casatorit in strainatate si as vrea sa transcriu certificatul de casatorie si certificatul de nastere al unuia dintre copii. As vrea sa stiu daca pt face ... (vezi toată discuția)