avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Baiatul meu se casatoreste in Elvetia si i se solicita ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Baiatul meu se casatoreste in Elvetia si i se solicita doua documente: ...

Baiatul meu se casatoreste in Elvetia si i se solicita doua documente: 1. Certificat de nastere multilingve (CIEC) si 2. Certificat de celibat multilingve (CIEC). Cum le pot obtine in Arad?
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 12:20, 26 Ianuarie 2024
Buna ziua, certificatul de nastere se obtine prin depunerea unei cereri la starea civilă care are în păstrare actul de naștere, la starea civilă a locului de domiciliu sau la misiunile diplomatice și oficiile consulare de carieră ale României. Daca il obtineti dvs. va sunt necesare, pe langa cerere o procura si actul de identitate al fiului dvs. La fel si pentru certificatul de celibat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie de celibat in cipru? petricafarafrica petricafarafrica Eu si logodnica mea vrem sa ne casatorim in cipru prin starea civila, dar din ce am inteles va fi nevoie de o Declaratie de celibat pentru amandoi. Nici eu ... (vezi toată discuția)
Fiului meu care se afla acum in olanda ii trebuie un certificat ... MiRa67 MiRa67 Fiului meu care se afla acum in Olanda ii trebuie un certificat de naștere internațional . Pentru a obține acest nou certificat trebuie sa meargă la ... (vezi toată discuția)
Certificat de celibat pentru casatorie in elvetia odri odri buna .am o intrebare pentru a face o casatorie in Elvetia.am nevoie de Certificat de celibat din Bucurest.la moment nu am posibilitate sa merg in RO.pot sa ... (vezi toată discuția)