avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Îmi pot face buletinul la adresa unde stau cu chirie ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Îmi pot face buletinul la adresa unde stau cu chirie daca am contract pe un an de zile?Precizez ca stau la aceiasi adresa din 2016 dar contractul îl reanoiesc anual.

Îmi pot face buletinul la adresa unde stau cu chirie daca am contract pe un an de zile?Precizez ca stau la aceiasi adresa din 2016 dar contractul îl reanoiesc anual.
Cel mai recent răspuns: bep , utilizator 15:47, 26 Mai 2019
Buna ziua. Doar cu acordul propietarului. Trebuie sa semneze la politie ca este de acord.
Numai cu acordul proprietarului imobilului
Contractul este incheiat la Fisc? Daca da puteti sa solicitati cartea de identitate fara a fi necesar acordul proprietarului.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca acel contract de inchiriere e in termen de valabilitate si este inregistrat la sectia financiara sau este incheiat in forma autentica la notarul public, puteti sa va faceti carte de identitate doar in baza contractului in original si copie xerox. Nu este nevoie de consimtamantul proprietarului in aceste situatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere ctbv2012 ctbv2012 Am buletinul expirat si pentru ca nu posed o proprietate nu imi pot face o noua carte de identitate. Locuiesc cu chirie in prezent, dar pentru ca nu mai am ... (vezi toată discuția)
Ajutor - buletin sau buletin provizoriu vip2you17 vip2you17 buna ziua am nevoie ajutor, este vorba ca propietara e plecata in spania si nu poate fii prezenta sa imi fac noul buletin, mi-a expirat buletinul pe data 24 ... (vezi toată discuția)
Schimbare buletin bogdan311 bogdan311 Buna ziua Pe 25.12.2013 imi expira CI insa am o problema si anume:Pe CI am o adresa la care nu mai locuiesc de 6 ani undeva prin Bucuresti(am fost casatorit ... (vezi toată discuția)