avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Concediu medical
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Concediu medical

Buna seara. Datorita unei umflaturi a pleoapei de un an de zile, care dupa multe internari prin spitale (angio rmn, biopsie si tratamente cu corticosteroizi) sunt in concediu medical de 220 zile. Dupa 180 de zile am intrat in comisie la Bucuresti si mi au mai aprobat inca 90 zile. Ce se va intampla dupa aceste zile? Mai pot lua altele? Si alta intrebare ar fi daca imi pot dauna aceste zile de cm la serviciu. De acolo m au anuntat ca deja am contractul suspendat. Ma poate afecta in vreun fel? Multumesc anticipat !!!
Ultima modificare: Duminică, 21 Aprilie 2019
valentin60rot, utilizator

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza si cum se platesc concediile medicale, dupa zile calendaristice sau zile lucratoare? IrimieDumitru IrimieDumitru Buna ziua. Am fost internat in Spital la Sibiu si sant in Concediu Medical (CM) din 09.12.2010 si pana in prezent, cu posibilitatea de prelungire in continuare ... (vezi toată discuția)
Comisie concediu medical peste 90 zile liveomars liveomars Am avut concediu medical 90 zile si apoi am intrat in comisie unde mi s-a mai prelungit medicalul.Trebuie sa anunt la serviciu cat mi s-a prelungit medicalul ... (vezi toată discuția)
Concediu medical lupi69 lupi69 Buna seara,am fost operat (interventie chirurgicala principala E00706-REZECTIA SUBMUCOASA DE CORNETE NAZALE,BILATERAL) am primit 5 zile concediu medical pe ... (vezi toată discuția)