avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 322 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... comisie concediu medical peste 90 zile
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

comisie concediu medical peste 90 zile

Am avut concediu medical 90 zile si apoi am intrat in comisie unde mi s-a mai prelungit medicalul.Trebuie sa anunt la serviciu cat mi s-a prelungit medicalul sau sa le trimit decizia de prelungire? Sau este de ajuns sa le trimit in continuare concediile medicale.Sunt gravida.
Cel mai recent răspuns: andreea_main , utilizator 23:28, 14 Iunie 2010
Ar trebui sa anuntati in permanenta situatia dvs. atata timp cat nu sunteti prezenta.

Daca sunteti gravida faceti si o notificare in acest sens.
Notificarea s-a facut la inceput (cu nr. de inregistrare) dar avand sarcina cu risc va trebui sa stau in medical pana nasc si am depasit 90 zile,am intrat in comisie si mi s-a mai dat inca o luna,apoi voi intra in pre/post natal.Deci ei stiu de situatia mea.
1.Trebuie sa ii informez ca am intrat in comisie sau e de ajuns sa trimit in continuare medicalale?
2. Dupa ce nasc in cat timp trebuie sa anunt pt. a mi se face decizia de suspendare a CIM?
Instiintarea dupa ce am nascut pot sa o trimit prin posta cu confirmare de primire? 3.La punctul de lucru daca ma duc pt. a mi se da nr. de inregistrare,ma pun sa o trimit la sediul central si tot asa ma plaseaza de colo colo....Legal este valabila instiintarea daca o trimit prin posta,eventual o scanez, trimit pe mail si o si trimit pe posta.
4.Pot lua indemnizatai crestere copil dupa efectuarea celor 42 zile de post natal,desi ar trebui sa mai stau inca o luna pana se fac cele 126 zile? Adica,comisia mi-a dat mai multe zile,practic voi intra in prenatal cu maxim o luna inainte de a naste %,mai am si alte venituri... si mi-ar conveni mai mult salarizarea ICC de 85 & decat sa stau in concediu post natal.
Stiu ca suna banal intrebarile mele,dar m-am lovit de faptul ca nu mi s-au eliberat adeverinte pt. medic, sunam ba la punctul de lucru,ba la sediul central,etc...
liveomars a scris:

Am avut concediu medical 90 zile si apoi am intrat in comisie unde mi s-a mai prelungit medicalul.Trebuie sa anunt la serviciu cat mi s-a prelungit medicalul sau sa le trimit decizia de prelungire? Sau este de ajuns sa le trimit in continuare concediile medicale.Sunt gravida.

De la cine ati primit trimitere pentru comisie si unde este?
am o intrebare. cum ai procedat ca sa ajungi la comisie?
eu sunt in concediu medical. m-am operat in strainatate, deci procedura e putin diferita. cu concediul medical de aici ma duc la divizia de sanatate publica si cu aprobarea de acolo medicul de familie imi da concediul medical. dupa cele 90 de zile, nimeni nu m-a trimis la nicio comisie, si medicul de familie mi-a spus ca ii este suficienta aprobarea diviziei de sanatate, dar ma gandesc sa nu am probleme mai tarziu cu comisia. de aceea nu stiu exact cum sa procedez..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical liveomars liveomars Sunt insarcinata,am anuntat angajatorul in scris,dar avand sarcina cu probleme sunt in medical de peste 4 luni,am avut peste 90 zile de medical,am intrat in ... (vezi toată discuția)
Notificare preaviz desi sunt in 14 saptamani de sarcina liveomars liveomars Buna ziua, Problema mea este urmatoarea:in 3 iunie mi-am anuntat angajatorul ca sunt gravida in 6 sapt,cf legii 96/2003,la care am atasat actul eliberat de ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru concediul prenatal suciu_diana suciu_diana Buna ziua, ce acte trebuie intocmite de angajator pentru o angajata care solicita concediu prenatal? De la angajata, in afara de informarea prin acre ... (vezi toată discuția)