avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Decizie de impunere CASS 2015
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Decizie de impunere CASS 2015

Buna ziua! Am primit de curand o decizie de impunere pt plata cass pt perioada iulie-decembrie 2015.Eu sunt casnica din 1998 si sunt coasigurata prin sotul meu.Sunt obligata sa platesc ?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:25, 22 Aprilie 2019
Ati avut unele venituri din investitii (dividende sau depozite bancare) care impuneau la acea vreme plata cass. Mergeti urgent la inspectorul de la ghiseul finantelor pentru detalii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributie la cass datorita unui venit din dobanda bancara aby75 aby75 Buna ziua, Nici eu si nici sotia nu realizam nici un fel de venit. Sotia este asigurata CASS (platind lunar contributia) iar eu sunt co-asigurat. In iulie ... (vezi toată discuția)
Decizie pentru plata contributie asigurari de sanatate PLESA DORINA PLESA DORINA Am primit decizie de impunere pt. asigurarile de sanatate pt. anul 2015. Nu am realizat niciun fel de venituri in 2015. Trebuie sa fac plata? (vezi toată discuția)
Cass lorelena1306 lorelena1306 Am rugamintea sa- mi spuneti daca ma pot informa despre situatia mea in legatura cu CASS si unde pot face asta? Sunt casatorita si sunt coasigurat, dar au ... (vezi toată discuția)