avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Decizie pentru plata contributie asigurari de sanatate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Decizie pentru plata contributie asigurari de sanatate

Am primit decizie de impunere pt. asigurarile de sanatate pt. anul 2015. Nu am realizat niciun fel de venituri in 2015. Trebuie sa fac plata?
Ultima modificare: Luni, 6 Mai 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:11, 6 Mai 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ati avut dumneavoastra acolo ceva depozite bancare din care ati obtinut venitul sub forma de dobanda sau poate venit din dividende si pentru care trebuie sa platiti si cass? Trebuie sa mergeti la ei la finante sa va lamuriti caci nu degeaba apareti acolo la ei in calculator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie de impunere anuala anul 2015 Vion Vion Buna ziua, Prin intermediul spatiului virtual ANAF am primit acum câteva zile “decizia de impunere anuală pentru stabilirea contribuției de asigurări ... (vezi toată discuția)
Cas pentru dobanda la banca ? cristian p cristian p 1. Daca am avut depozit bancar cu dobanda datorez pe langa impozit pe venit si CAS pentru dobanda respectiva ? 2.Daca am inchiriat masina cu contract de ... (vezi toată discuția)
Decizie de impunere cass 2015 doriz doriz Buna ziua! Am primit de curand o decizie de impunere pt plata cass pt perioada iulie-decembrie 2015.Eu sunt casnica din 1998 si sunt coasigurata prin sotul ... (vezi toată discuția)