avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Declare la primarie teren la categoria arabil
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Declare la primarie teren la categoria arabil

Daca o persoana juridica cu domeniul de activitate , alta decat agricol, achizitioneaza un teren intravilan , poate sa il declare la primarie la categoria arabil?
Ultima modificare: Luni, 22 Aprilie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:14, 22 Aprilie 2019
Il declara asa cum este in actele de vanzare - cumparare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constatarea dreptilui de proprietate lordionis lordionis Buna. De ce documente am avea nevoie pentru obtinerea Ordinului Prefectului pt. constatarea dreptului de proprietate pe un teren intravilan fara constructie pe ... (vezi toată discuția)
Incadrare teren?? nutu_tim nutu_tim Buna ziua, am si eu o nelamurire, daca poate cineva cu experienta sa ma ajute: recent am achizitionat un teren intravilan, intr-un sat langa timisoara. In ... (vezi toată discuția)
Trecerea unui teren din intravilan curti constructii in agricol DiamondsDaniela DiamondsDaniela Buna ziua tuturor! Poate gasesc aici niste raspunsuri pentru ca pe la institutii tot pup usile degeaba. In urma cu 2 ani am cumparat un teren agricol pe care ... (vezi toată discuția)