avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Intabulare fortata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Intabulare fortata

Buna dimineata am un teren neintabulat care are alt propietar iar casa neintabulata pot creditori prin executor sa o intabuleze fortat sa o scoata la licitatie mentionez ca au titlu executoriu vor 3 miliarde de lei.cum pot sa ma apar?am sanse de castig?
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 10:50, 23 Aprilie 2019
intabulat, neintabulat, daca sunteti proprietar, e un bun care se poate executa. e posibil sa se execute si terenul care are alt proprietar, daca se constata ca, de exemplu, a avut loc o falsa vanzare, ca sa treceti terenul pe numele altcuiva. consultati un avocat
Nu prea se intelege situatia, aveti un teren dv., e pe numele altuia? Casa cum e construita? Titlu executoriu au pe creanta, dar alte demersuri ce-au facut?
Terenul e al socrului iar casa e a noastra terenul nu i la dat prin notar e doar trecut in primarie ca sa platim noi impozit
Terenul e al socrului iar casa e a noastra terenul nu i la dat prin notar e doar trecut in primarie ca sa platim noi impozit
fals si uz de fals. incepe cat se poate de prost. la primarie, cine plateste impozitul e proprietarul. cred ca ar fi bine sa stabiliti o schema de rambursare. e vorba de multi bani.
Ultima modificare: Luni, 22 Aprilie 2019
adriandimitriu, utilizator

Alte discuții în legătură

Executare fortata Gradmariana_92 Gradmariana_92 Buna seara poate executorul sa intabuleze fortat o casa la cererea creditorilor daca terenul are alt propietar si e neintabulat?cum ma pot apara ?am sanse de ... (vezi toată discuția)
Act de proprietate CRISTIMAR39 CRISTIMAR39 Buna ziua.Ma numesc zaharia cristina-maria,sunt casatorita din anul 1997,iar din anul 1998 platesc la primarie rol pe numele sotului zaharia constantin.Anul ... (vezi toată discuția)
Teren neintabulat Gradmariana_92 Gradmariana_92 Buna ziua daca am casa trecuta doar in registru agricol si e neintabulata iar pamantu de sub ea are alt propietar si e neintabulat.creditorii ma pot exrcuta? (vezi toată discuția)