avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Executare fortata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Executare fortata

Buna seara poate executorul sa intabuleze fortat o casa la cererea creditorilor daca terenul are alt propietar si e neintabulat?cum ma pot apara ?am sanse de castig?creditori au titlu executoriu si vor suma de 3 miliarde de lei nu am de unde atatia bani

Alte discuții în legătură

Intabulare fortata Gradmariana_92 Gradmariana_92 Buna dimineata am un teren neintabulat care are alt propietar iar casa neintabulata pot creditori prin executor sa o intabuleze fortat sa o scoata la licitatie ... (vezi toată discuția)
Intabulare Gradmariana_92 Gradmariana_92 Buna seara am o casa iar in urma unui titlu executoriu niste vecini imi cer 50 de mi de euro si nu am bani insa vor sam scoata casa la licitatie.casa este ... (vezi toată discuția)
Creditorii mi-au spus că au inițiat procedura de executare imobiliară. este posibil acest lucru dacă imobilul nu este întabulat? Gradmariana_92 Gradmariana_92 Buna ziua dupa legea noua un imobil care este neintabulat si terenul imobilului are alt propietar.cum se procedeaza dupa legea noua?se poate executa o casa ... (vezi toată discuția)