avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Fereastra spre curtea vecinului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Fereastra spre curtea vecinului

Buna ziua vecinul meu isi construieste casa si are 2 ferestre de dimensiuni mici spre curtea mea de la hotar la zidul de constructie nu este nici 1 m distanta sunt legale astfel de ferestre spre curtea noastra? Multumesc !
Ultima modificare: Luni, 22 Aprilie 2019
dary_crys83, utilizator
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 15:56, 22 Aprilie 2019
De principiu nu, insa depinde ce tip de ferestre sunt, de vedere sau de lumina.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distanta legala fata de gard catalucan catalucan Buna ziua, am construit anul acesta o casa. In proiect distanta fata de gardul vecinului era de 60cm conform Codului Civil. Vecinul m-a amenintat ca o sa am ... (vezi toată discuția)
Fereastra de lumina llcoco llcoco buna ziua, referitor la fereastra de lumina, am si eu o situatie: vecinul meu are casa construita exact pe limita de proprietate adica zidul casei lui este ... (vezi toată discuția)
Distanta de construire locuinta fata de hotar gaskoe gaskoe Bun gasit. Doresc sa construiesc o locuinta P+M. Partea din spate a casei are, conform schitelor din proiect, distanta de 90 cm fata de hotar. Dirigintele ... (vezi toată discuția)