avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 277 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Calomnie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Calomnie

Am ramas insarcinata cu sotul acum 2 ani si avem o fetita. Cand eram gravida un vecin care atunci avea 16 ani s-a dus la magazin si acolo a zis ca el e tatal copilului si ca am intretinut relatii sexuale cu el, ceea ce nu e adevarat. Din aceasta cauza m-am certat cu sotul si cu soacra si a trebuit sa parasesc caminul conjugal. Ca nu am mai putut suporta certurile cu sotul si cu soacra. In tot acest timp sotul nu mai mai dat bani si nu a venit pe acasa si nici nu vrea sa faca test de paternitate la copil. Nici nu m-au lasat sa ii fac plangere la politie amenintandu-ma ca ma bat daca ii fac de rusine zicand ca acum sa imi cresc copilul cum pot daca l-am inselat ceea ce nu e adevarat. Am si martori cum ca acel vecin a zis ca e copilul lui. Acum mai pot sa fac plangere impotriva lui daca au trecut 2 ani de cand a zis ca e copilul lui. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:29, 22 Aprilie 2019
Sotul va e sot sau nu?
Daca nu, las-o asa si zi mersi ca ai scapat de el.
Ultima modificare: Luni, 22 Aprilie 2019
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintare cu moartea madasey16 madasey16 sunt intr-o situatie foarte dificila si nu stiu cum e mai bine sa procedez. Sunt amenintata cu moartea de sotul cumnatei mele. ca sa va explic mai bine ... (vezi toată discuția)
copil 4 luni arina789 arina789 Buna ziua! As avea nevoie de cateva raspunsuri. Ma aflu intr-o relatie de 7 ani. Locuim impreuna,in apartamentul meu. Nu suntem casatoriti. Avem o fetita de 4 ... (vezi toată discuția)
Divort danielrau danielrau sunt divortat din martie 2010am doi copi ce sunt minori care ia castigat sotia mea.dupa o luna de la divort sotia a plecat an spania si a lasat copi cu cu ... (vezi toată discuția)