avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Copil minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Copil minor

Buna ziua, sunt intr-o situatie pe care nu stiu cum sa o rezolv. Sunt cu tatal fetitei din 2012. Anul trecutdin cauza certurilor, a bauturi, am hotarit sa -mi iau copii (3) si sa plec. Pe data de 22 iunie)anul trecut am plecat din casa. Tin sa mentionez ca casa a cumparat-o el cu bani trimisi de la maicasa din Italia. Eu incepind din 2013 am lucrat tot timpul. Banii ii dadeam lui in mana in fiecare luna. Nu ma interesa banii vroiam doar sa fiu fericita. In 2017 am nascut fetita care acuma are 1an si 8 luni. De anul trecut si pina anul asta in data de 5 april, am tot taraganat-o am deschis divort, dupa care anul trecut am retras divotul, in toata perioada asta ma vroia inapoi acasa pe mine si pe fata. M-am hotarit si am venit inapoi, acuma iar nu e bine ca are pe alt cineva, pleaca cind vrea vine cind vrea, vede ca eu nu ii zic nimic ,vad ca el tot cauta cearta, pina aseara cind mi-a zis ca eu dupa pasti sa iau fata si sa plec , sa parasesc iar domiciliu, acuma ma da el afara. Eu i-am zis nu mai plec din casa pina nu vad ca ai deschis divortul, pt ca eu sa nu mai fiu la cheremul lui, cu motiv ca el vine sa vada fata cind vrea. Acuma cit am stat aici cu el nu prea a stat cu fata, pleaca cu orele, La casa are pus camera de luat vederi, imi foloseste la ceva asta? Intrebarea mea este :El ma poate forta sa plec din casa daca eu am fetita cu el, sunt casatorita legal , am muncit la cada asta ,si eu si copii cei mari. IN SITUATIA DE FATA CE POT SA FAC?
Incercati o intelegere amiabila pe divort, inclusiv pe vizite, pensie si dreptul de creanta pentru casa... la fel puteti negocia si data la care sa plecati din locuinta. Vorbiti cu un profesionist in domeniu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concubina parasind domiciliul impreuna cu cei 2 copii cyberxxl2004 cyberxxl2004 buna ziua,am si eu 1 poveste foarte delicata si in mare parte nu prea stiu ce sa fac?cam asa incepe.Concubina mea cu care stau impreuna de aproape 11 ani a ... (vezi toată discuția)
Parasire de domiciliu Nicoleta423 Nicoleta423 Buna ziua, as dori sa ma lamureasca si pe mune cineva daca se poate... Nu ma mai inteleg deloc cu sotul meu, mereu imi zice sa plec de acasa ( casa fiind ... (vezi toată discuția)
Vreau sa cresc singura copila fara ca el sa mai intre in viata mea Baby help Baby help Sunt casatorita . Locuiesc in germania .Am o fetita de 3 luni. Sotul ma batut ma jigneste si nu mai o scot la capat cu el deloc. Acum ultima data ma lovit iar ... (vezi toată discuția)